€ 21,03
& gratis bezorging. Meer informatie
Arriveert: zaterdag, 26 sep Gegevens
Snelste bezorging: morgen
Bestel binnen 1 uur en 42 min.
Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Amazon
Verzonden vanuit
Amazon

Verkocht door
Amazon

J.Herbin 141B veerset kal...

Heb je er een te koop?

J.Herbin 141B veerset kalligrafie (met 6 trekveren, 1 veerhouder en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).


Prijs: € 21,03 & gratis bezorging. Meer informatie
Prijzen zijn inclusief btw.
    Dit past bij je .
  • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
  • Veerset kalligrafie van J.Herbin met zes trekveren, een veerhouder en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
  • De set bevat zes trekveren: 0,7 mm, 1,5 mm, 2 mm, 2,5 mm, 3 mm en 5 mm + een veerhouder + gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
  • Een kleine set voor iedereen die met kalligrafie wil beginnen. De ideale set voor beginners, kan ook als cadeau worden gebruikt.
  • Gemaakt in Frankrijk.

Vaak samen gekocht

  • J.Herbin 141B veerset kalligrafie (met 6 trekveren, 1 veerhouder en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).
  • +
  • Pelikan Inktglas 4001, 30 ml, 1 stuk 30 ml zwart
Totaalprijs: 27,24 €
Koop de geselecteerde items samen

Productgegevens

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Veerset kalligrafie van J.Herbin met 6 trekveren, 1 veerhouder en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands). Veerset kalligrafie van J.Herbin met 6 trekveren, 1 veerhouder en gebruiksaanwijzing (mogelijk niet beschikbaar in het Nederlands).