Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 17,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Het koninkrijk Chantaine (Intiem Special) van [Banks, Leanne]
Kindle-app advertentie

Het koninkrijk Chantaine (Intiem Special) Kindle-editie


Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
EUR 17,99

Lengte: 830 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Het koninkrijk Chantaine wordt al eeuwenlang tot ieders tevredenheid geregeerd door de familie Devereaux. Helaas valt het de erfgenamen Devereaux soms wel wat zwaar om zich aan hun prinselijke plichten te houden...

(1) GEMASKERDE ROMANCE - Opgelucht merkt Tina, of liever gezegd prinses Valentina van Chantaine, dat ze onopgemerkt kan genieten van het gemaskerd bal waarvoor ze is uitgenodigd. Voor één keer vergeet ze haar koninklijke plichten en het knellende protocol, en ze belandt tussen de lakens met de knappe rancher Zach.

(2) KUS TE PAARD - Voor Eve is het de absolute droombaan: stalmeester in de stallen van het koninkrijk Chantaine. Niet alleen werkt ze met de prachtigste paarden, maar ook werkt ze veel samen met prins Stefan. Vooral van hun gezamenlijke ritten over het strand geniet ze met volle teugen, en Stefan kennelijk ook. Waarom komt hij haar anders steeds vaker opzoeken in de stallen?

(3) DRIEDUBBELE LIEFDE - Prinses Bridget Devereaux vindt het maar niets dat ze door haar broer, kroonprins Stefan, naar Texas wordt gestuurd met een opdracht: het werven van artsen voor het koninkrijk Chantaine. Ze gaat veel liever naar Italië om kunst te studeren en te genieten van het leven. Dan wordt ze ook nog eens tegengewerkt door Ryder McCall, die haar plannen lijkt te willen saboteren.

(4) VERLIEFD EN VERBODEN - De knappe zoon van een balling ontmoet een mooie prinses, en ze worden hartstochtelijk verliefd. Het klinkt als het begin van een perfect sprookje. Niets is echter minder waar. De mooie prinses, Phillipa, krijgt weliswaar een warm onthaal van de familie van de knappe zoon, Nic, maar híj wordt vanwege een jarenlange familievete verafschuwd door de háre.

(5) ONVERWACHT PRINSES - Nanny Coco kan haar oren niet geloven wanneer ze te horen krijgt dat ze de onwettige dochter is van de een of andere prins van Chantaine. Ze is een prinses! Al snel nadat dit nieuws bekend is, wordt ze belaagd door allerlei mannen die met haar uit willen. Het wordt zo erg dat ze het aanbod van haar knappe baas aangrijpt: hij zal doen of hij met haar verloofd is om zo lastige vrijers af te schrikken.

(6) EEN KONINKLIJKE BABY - Max Carter is eraan gewend wegen aan te leggen en bruggen te bouwen - niet om te wuiven vanuit een limousine. De schok is dan ook groot wanneer hij te horen krijgt dat hij een prins is. Hij is vastbesloten niets met die kennis te doen, maar zijn assistente, Sophie Taylor, overtuigt hem ervan dat hij kennis moet maken met zijn familie. Dus reist hij op een goede dag af naar het eiland Chantaine.

Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Productgegevens

 • Editie: Kindle-editie
 • Bestandsgrootte: 3753 KB
 • Printlengte: 830 pagina's
 • Uitgever: Harlequin (14 januari 2014)
 • Verkocht door: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Taal: Nederlands
 • ASIN: B06XWM6RVC
 • Word Wise: Niet ingeschakeld
 • Schermlezer: Ondersteund
 • Verbeterd lettertype: Ingeschakeld
 • Gemiddelde klantenbeoordeling: Schrijf als eerste een recensie over dit item
 • Plaats op Amazon-bestsellerlijst: #77.577 Betaald in Kindle Store (Top 100 betaald in Kindle Store bekijken)
click to open popover

No customer reviews


Dit product beoordelen

Deel je gedachten met andere klanten