€6,99 (€6,99 / stuk)
€ 6,99 Bezorging 1 - 5 december. Gegevens
Mogelijk bezorgd na Sinterklaasavond (5 december). Heb je eerder een cadeau nodig? Stuur direct een Amazon-cadeaubon per e-mail.
Op voorraad.
[{"displayPrice":"€ 6,99","priceAmount":6.99,"currencySymbol":"€","integerValue":"6","decimalSeparator":",","fractionalValue":"99","symbolPosition":"left","hasSpace":true,"showFractionalPartIfEmpty":true,"offerListingId":"VtjIDg%2Bt00zyVB3nlNbeUwEOdDXZN9M9g93wyhrVA5kekt5sSvfjfUaURVPBtfMPtoem4W6QvmBUJEdAL3GxgjW7M3hKupKx4NboAMXo4DzF64Cmlk%2B5M4ue%2Fs%2Fzsdzx65gOuGHypG%2FDtlNu5ZSy9BEgIVRGtQyR%2Buy5ZyTKU76Jecy6311BzygSSDnJFVWf","locale":"nl-NL","buyingOptionType":"NEW"}]
€ 6,99 () Bevat geselecteerde opties. Inclusief initiële maandelijkse betaling en geselecteerde opties. Gegevens
Prijs
Subtotaal
€ 6,99
Subtotaal
Uitsplitsing van initiële betaling
Verzendkosten, bezorgdatum en totaalbedrag bestelling (inclusief btw) weergegeven bij het afrekenen.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit
p-beauty
Verkocht door
Verzonden vanuit
p-beauty
Verkocht door
Retourbeleid: Retourneren tot 31 januari 2023
Tijdens de feestdagen van 2022 kunnen retourneerbare artikelen die tussen 1 november en 31 december zijn gekocht, worden geretourneerd tot 31 januari 2023
Heb je er een te koop?

Henna wenkbrauwverf | wimperverf voor wenkbrauwen | Brow Lash Color | van Lovely | Kleur: Black Morion 1 g


€6,99 (€6,99 / stuk)
Prijzen zijn inclusief btw.

Je aankoop verbeteren

Merk LOVELY
Vorm van item Poeder
Kleur Black Morion 1 g
Aantal exemplaren 1 stuk

Over dit item

 • ✅ Henna voor wenkbrauwen 1g zaket, verkrijgbaar in 4 kleuren of als set: Black Morion, Brown Intense, Royal Brown, Brown Topaz. Van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten.
 • ✅ Eigenschappen Henna voor wenkbrauwen is comfortabel en eenvoudig te gebruiken. Het kleurt wenkbrauwen snel en geeft ze een natuurlijke kleur. De wenkbrauwen kunnen gemakkelijk in de gewenste vorm en kleur worden gebracht.
 • ✅ Voordelen: henna houdt op de huid 7-14 dagen en tot 6 weken op het haar. Gelijkmatig aangebracht, werkt het zacht op het haar, zonder ze te plakken. Henna versterkt de haarzakjes, stimuleert de doorbloeding, wekt "slapende follikels en stimuleert de haargroei.
 • ✅ Gebruik: meng een kleine hoeveelheid poeder met een paar druppels water tot een romige mix ontstaat. Breng de henna vervolgens gelijkmatig aan in de richting van de haargroei om de gewenste vorm van de wenkbrauwen te bereiken. Breng 2-3 lagen aan. Leg elke laag op de vorige plaats nadat deze droog is. Inwerktijd: 30 min. Verwijder de henna voorzichtig met een vochtige wattenpad.
 • ✅ Wij streven ernaar om je uitstekende producten aan te bieden. Dit weerspiegelt zich in het gebruik van duurzame, hoogwaardige grondstoffen en onze hoge kwaliteitseisen. Als u niet tevreden bent, neem dan contact met ons op.

Ontdek Beauty cadeaus
Ontdek Beauty cadeaus voor de feestdagen Shop nu

Koop het met

 • Henna wenkbrauwverf | wimperverf voor wenkbrauwen | Brow Lash Color | van Lovely | Kleur: Black Morion 1 g
 • +
 • LOVELY Eyelash Glue TORNADO (5ml, kleur: ZWART) ultrasnelle lijm, droogtijd: IMMEDIATELY - 8 weken kleefkracht, zeer duurzaam
Totaalprijs:
Alle drie de items op verlanglijst zetten
Kies items om samen te kopen.

Productbeschrijving

Henna voor wenkbrauwen 1g zaket, verkrijgbaar in 4 kleuren of als set: Black Morion, Brown Intense, Royal Brown, Brown Topaz.
Alle kleuren met elkaar te combineren.
Van hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten.
Henna voor wenkbrauwen is comfortabel en eenvoudig te gebruiken. Het kleurt wenkbrauwen snel en geeft ze een natuurlijke kleur.
Henna houdt op de huid 7-14 dagen en tot 6 weken op het haar. Gelijkmatig aangebracht, werkt het zacht op het haar, zonder ze te plakken. De wenkbrauwen kunnen gemakkelijk in de gewenste vorm en kleur worden gebracht. Je zult zeer tevreden zijn met de perfecte contour, de expressieve helderheid en de gelijkmatige schaduw. Henna versterkt de haarzakjes, stimuleert de doorbloeding, wekt "slapende follikels en stimuleert de haargroei.

Instructies voor het gebruik:
Meng een kleine hoeveelheid poeder met een paar druppels water tot een romige mix ontstaat. Breng de henna vervolgens gelijkmatig aan in de richting van de haargroei om de gewenste vorm van de wenkbrauwen te bereiken. Breng 2-3 lagen aan. Leg elke laag op de vorige plaats nadat deze droog is. Inwerktijd: 30 min. Verwijder de henna voorzichtig met een vochtige wattenpad.

Gevoeligheidstest:
Verwijder alle sieraden uit het toepassingsgebied. Meng een kleine hoeveelheid water en 1/5 deel van de capsule met henna in een niet-metalen container tot de gewenste consistentie.
Breng het mengsel met katoenhoudende materiaal aan op de huid achter het oor (toepassingsgebied - 1,5-2 cm). Wacht tot het droog is. Draag het twee of drie keer op dezelfde plaats en laat het elke keer drogen. Als roodheid, huiduitslag, jeuk en andere allergische reacties optreden, stop dan het gebruik van het product.

Productgegevens

 • Datum eerste beschikbaarheid ‏ : ‎ 24 maart 2022
 • Fabrikant ‏ : ‎ Lovely
 • ASIN ‏ : ‎ B08PPVCSHK
 • Fabrikantreferentie ‏ : ‎ 4627162942588

Op zoek naar specifieke informatie?

Vragen en antwoorden bekijken

Klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%

Nog geen klantenrecensies