Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 4,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Grote Planeet van [Jack Vance, Warner Flamen]

Grote Planeet Kindle-editie


Alle 2 indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
€ 4,99
Paperback € 16,81

Lengte: 186 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Zeshonderd jaar geleden werd Grote Planeet ontdekt: een enorme bewoonbare wereld met een omtrek van drie keer die van de Aarde, maar met vergelijkbare massa en zwaartekracht dankzij het ontbreken van metalen en zware elementen in haar samenstelling. Er volgde een exodus: alle minderheden, cultussen en fanatici die zich door de Aardse samenleving gehinderd, beperkt of buitengesloten voelden, emigreerden naar Grote Planeet. Op de weidse land­massa's stichtten ze er hun eigen gemeenschappen die welig ­tierden, ongehinderd door toezicht, regelgeving, of lastige buren. Al die tijd liet de Aarde de zaak op zijn beloop, maar nu moet er worden ingegrepen: Beaujolais, een van de talloze kleine ­rijkjes in de bonte lappendeken van Grote Planeet, heeft een leger gevormd en verovert gestaag de aanpalende streken. De ­Bajarnum van Beaujolais drijft slavenhandel om wapens van ­buiten de planeet in te kopen. Claude Glystra wordt met een team van specialisten naar Grote Planeet gestuurd en heeft carte blanche om de Bajarnum aan te pakken en diens ambities een halt toe te roepen. De landing verloopt niet helemaal zoals gepland. Glystra en zijn kompanen moeten de Aardenclave zien te bereiken, maar die ligt aan de andere kant van de planeet: een schier eindeloze trektocht door woeste natuur en over het grondgebied van de ene groep ­door­geëvolueerde maniakken na de andere. Bovendien is er een verrader onder hen, en de Bajarnum wil het hoofd van Glystra...

Grote Planeet is deel 4 van de digitale editie van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight. Omslagillustratie: David Russell. Deze vertaling van Warner Flamen verscheen eerder bij Meulenhoff, Amsterdam 1975. De tekst van de Spatterlight editie is op diverse punten gecorrigeerd en aangepast aan de hedendaagse spelling.

Samenvatting

Zeshonderd jaar geleden werd Grote Planeet ontdekt: een enorme bewoonbare wereld met een omtrek van drie keer die van de Aarde, maar met vergelijkbare massa en zwaartekracht dankzij het ontbreken van metalen en zware elementen in haar samenstelling. Er volgde een exodus: alle minderheden, cultussen en fanatici die zich door de Aardse samenleving gehinderd, beperkt of buitengesloten voelden, emigreerden naar Grote Planeet. Op de weidse landmassa's stichtten ze er hun eigen gemeenschappen die welig tierden, ongehinderd door toezicht, regelgeving, of lastige buren. Al die tijd liet de Aarde de zaak op zijn beloop, maar nu moet er worden ingegrepen: Beaujolais, een van de talloze kleine rijkjes in de bonte lappendeken van Grote Planeet, heeft een leger gevormd en verovert gestaag de aanpalende streken. De Bajarnum van Beaujolais drijft slavenhandel om wapens van buiten de planeet in te kopen. Claude Glystra wordt met een team van specialisten naar Grote Planeet gestuurd en heeft carte blanche om de Bajarnum aan te pakken en diens ambities een halt toe te roepen. De landing verloopt niet helemaal zoals gepland. Glystra en zijn kompanen moeten de Aardenclave zien te bereiken, maar die ligt aan de andere kant van de planeet: een schier eindeloze trektocht door woeste natuur en over het grondgebied van de ene groep doorgeëvolueerde maniakken na de andere. Bovendien is er een verrader onder hen, en de Bajarnum wil het hoofd van Glystra...Grote Planeet is deel 4 van Het Verzameld Werk van Jack Vance, uitgegeven door Spatterlight. Omslagillustratie: David Russell. Deze vertaling van Warner Flamen verscheen eerder bij Meulenhoff, Amsterdam 1975. De tekst van de Spatterlight editie is op diverse punten gecorrigeerd en aangepast aan de hedendaagse spelling.

Productgegevens

 • Editie: Kindle-editie
 • Bestandsgrootte: 825 KB
 • Printlengte: 186 pagina's
 • Aantal pagina's van bron-ISBN: 1619472341
 • Gelijktijdig gebruik van apparaten: Onbeperkt
 • Uitgever: Spatterlight; 1 editie (21 maart 2018)
 • Verkocht door: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Taal: Nederlands
 • ASIN: B07BN24KQV
 • Word Wise: Niet ingeschakeld
 • Schermlezer: Ondersteund
 • Verbeterd lettertype: Ingeschakeld
 • Klantenrecensies:
 • Plaats op Amazon-bestsellerlijst: #27.568 Betaald in Kindle Store (Top 100 betaald in Kindle Store bekijken)
click to open popover

Nog geen klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%
Hoe berekent Amazon sterbeoordelingen?