GRAN TURISMO SPORT SPEC I...
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie

Heb je er een te koop?

GRAN TURISMO SPORT SPEC II (PS4)

Platform : PlayStation 4
Beoordeling: 3 jaar en ouder

Prijs: € 29,98 & gratis bezorging. Meer informatie
Prijzen zijn inclusief btw.
Op voorraad.
Arriveert: woensdag, 30 sep Gegevens
Verzonden en verkocht door Amazon.
PlayStation 4
Spec II Edition
  • 280+ auto's, 25+ circuits en een voucher voor Spec II-items
  • De 10 best presterende auto's van de FIA-certified GT Championships in 2018
  • 2,5 miljoen in-game credits
3 nieuw vanaf € 29,98

Meld je aan voor PS5-nieuws
En ontvang updates zodra die worden aangekondigd, inclusief nieuws over de releasedatum van de PS5, de prijs van de PS5 en de games die vanaf de release verkrijgbaar zullen zijn. Kom meer te weten.

Productgegevens

Platform:PlayStation 4  |  Editie:Spec II Edition
  • Afmetingen pakket : 17 x 13.4 x 1.6 cm; 80 gram
  • Publicatiedatum : 4 oktober 2019
  • ASIN : B07YMGJLBK
  • Fabrikantreferentie : 9319207

Productbeschrijving

Platform:PlayStation 4  |  Editie:Spec II Edition

Productbeschrijving

De hele wereld racet hier mee. De adrenaline giert door je lijf zodra je wegrijdt en jaagt je vooruit tot aan de finish: de beste racesimulator ter wereld is terug. Beleef de spanning en sensatie van de snelste auto's uit de racewereld in intense, online competities en klassieke singleplayerspeltypen, ideaal voor beginners enn doorgewinterde professionals.Kruip achter het stuur van meer dan 280 van de meest exclusieve auto's ter wereld die niet van echt te onderscheiden zijn en verbluffend realistisch rijden.Race op meer dan 25 meesterlijk nagebouwde tracks, waaronder de iconische Nurburgring en Tokyo Expressway.Neem het op tegen de rest van de wereld in officiele, door de FIA goedgekeurde online kampioenschappen en in de GT League, een singleplayerspeltype met klassieke cups en enduranceraces.Dompel jezelf onder in de bestuurdersstoel met PS VR Drive-modus (optioneel, PlayStation VR-headset vereist).

Inhoud doos:

Blu-Ray Disc, Manual


Productbeschrijving fabrikant

Image

Gran Turismo Sport

Beschrijving

PlayStationVR is niet geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.

Dit item bevat bepaalde VR-content. Om de VR-functionaliteit te kunnen gebruiken, heb je PlayStationVR en PlayStation Camera nodig.

WAAR DE WERELD SAMENKOMT OM TE RACEN

De adrenaline giert door je lijf zodra je wegrijdt en jaagt je vooruit tot aan de finish: de beste racesimulator ter wereld is terug. Beleef de spanning en sensatie van de snelste auto's uit de racewereld in intense, online competities en klassieke singleplayerspeltypen, ideaal voor beginners én doorgewinterde professionals.

• Kruip achter het stuur van meer dan 170 van de meest exclusieve auto's ter wereld die niet van echt te onderscheiden zijn en verbluffend realistisch rijden.

• Race op zorgvuldig nagemaakte circuits op roemruchte locaties, zoals de legendarische Nürburgring en de Tokyo Expressway.

• Neem het op tegen de rest van de wereld in officiële, door de FIA goedgekeurde online kampioenschappen en in de GT League, een singleplayerspeltype met klassieke cups en enduranceraces.

Voor de meeste functionaliteit is internet vereist.

1-2 spelers

Netwerkspelers 2-20 - Voor de volledige game heb je een PlayStation Plus-lidmaatschap nodig voor toegang tot de online multiplayer

DUALSHOCK4 Vibratie Functie

Ondersteuning Voor Remote-Play

PAL HD 720p,1080i,1080p

PlayStationVR is compatibel met dit product. PlayStationVR en PlayStation-camera vereist voor VR-functionaliteit.

Het downloaden van dit product is onderhevig aan de Servicevoorwaarden van PlayStation Network en onze Gebruiksvoorwaarden voor software plus alle andere specifieke, aanvullende bepalingen die op dit product van toepassing zijn. Download dit product niet als u niet met deze voorwaarden akkoord gaat. Raadpleeg de Servicevoorwaarden voor meer belangrijke informatie.

Eenmalige licentievergoeding om naar meerdere PS4-systemen te downloaden. Voor uw primaire PS4 is aanmelden bij PlayStation Network niet vereist om dit te gebruiken, maar het is wel vereist voor gebruik op andere PS4-systemen.

Lees voordat u dit product gebruikt de Gezondheidswaarschuwingen voor belangrijke gezondheidsinformatie.

Bibliotheekprogramma's Sony Interactive Entertainment Inc. exclusief in licentie gegeven aan Sony Interactive Entertainment Europe. Gebruiksvoorwaarden voor software zijn van toepassing, zie ook eu.playstation.com/legal voor volledige gebruiksrechten.

Gran Turismo Sport 2017 Sony Interactive Entertainment Inc. Published by Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Polyphony Digital Inc. “Polyphony Digital logo”, “Gran Turismo” and “GT” are registered trademarks of Sony Interactive Entertainment Inc. Manufacturers, cars, names, brands and associated imagery featured in this game in some cases include trademarks and/or copyrighted materials of their respective owners. Any depiction or recreation of real world locations, entities, businesses, or organizations is not intended to be or imply any sponsorship or endorsement of this game by such party or parties. All rights reserved.