Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 0,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Kindle-app advertentie
Fatale Zonden van [Cairo, Ivan]

Fatale Zonden Kindle-editie


Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
EUR 0,99

Lengte: 312 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Ryan Harrison is vierentwintig, hij is pas uit de gevangenis, waar hij tien jaar heeft gezeten voor de moord op zijn vader. Hij is uit op wraak. De rechter die hem heeft veroordeeld moet worden gestraft, want hij zou in zijn vonnis onvoldoende rekening hebben gehouden met Ryan zijn jeugdigheid en het feit dat de jongen door zijn ouders werd mishandeld. Wanneer hij tijdens een terechtszitting getuige is van een volgens hem rechterlijke dwaling en dezelfde rechter die hem had veroordeeld een echtpaar vrijspreekt van seksueel misbruik van hun kinderen, slaan de stoppen bij Ryan door. Behalve de kantonrechter komen nu ook het echtpaar en iedereen die kinderen op de een of andere manier onheus behandelt op zijn dodenlijst. Aangestuurd door visioenen en een stem in zijn hoofd trekt Ryan een bloederig spoor door Paramaribo en begint voor de Surinaamse politie een race tegen de klok om de seriemoordenaar te stoppen en de zestienjarige Aisha Akkal die hij gevangen houdt, te redden van een gewisse dood. Dan kruisen de wegen van Ryan en de jonge ambitieuze journalist Jamal Peters, die ook uit is op een persoonlijke vendetta tegen de invloedrijke zakenman en mediamagnaat Daniel Akkal. De zakenman heeft Jamal’s moeder tien jaar geleden vermoord, maar deze zaak is nooit door de politie opgelost.

Samenvatting

Ryan Harrison is vierentwintig, hij is pas uit de gevangenis, waar hij tien jaar heeft gezeten voor de moord op zijn vader. Hij is uit op wraak. De rechter die hem heeft veroordeeld moet worden gestraft, want hij zou in zijn vonnis onvoldoende rekening hebben gehouden met Ryan zijn jeugdigheid en het feit dat de jongen door zijn ouders werd mishandeld. Wanneer hij tijdens een terechtszitting getuige is van een volgens hem rechterlijke dwaling en dezelfde rechter die hem had veroordeeld, een echtpaar vrijspreekt van seksueel misbruik van hun kinderen, slaan de stoppen bij Ryan door. Behalve de kantonrechter komen nu ook het echtpaar en iedereen die kinderen op de een of andere manier onheus behandelt op zijn dodenlijst. Aangestuurd door visioenen en een stem in zijn hoofd trekt Ryan een bloederig spoor door Paramaribo en begint voor de Surinaamse politie een race tegen de klok om de seriemoordenaar te stoppen en de zestienjarige Aisha Akkal die hij gevangen houdt, te redden van een gewisse dood. Dan kruisen de wegen van Ryan en de jonge ambitieuze journalist Jamal Peters, die ook uit is op een persoonlijke vendetta tegen de invloedrijke zakenman en mediamagnaat Daniel Akkal. De zakenman heeft zijn moeder tien jaar geleden vermoord, maar deze zaak is nooit door de politie opgelost.

Productgegevens

 • Editie: Kindle-editie
 • Bestandsgrootte: 809 KB
 • Printlengte: 312 pagina's
 • Aantal pagina's van bron-ISBN: 1503113590
 • Verkocht door: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Taal: Nederlands
 • ASIN: B0170SMLJC
 • Word Wise: Niet ingeschakeld
 • Schermlezer: Ondersteund
 • Verbeterd lettertype: Ingeschakeld
 • Klantenrecensies: Schrijf als eerste een recensie over dit item
 • Plaats op Amazon-bestsellerlijst: #5.422 Betaald in Kindle Store (Top 100 betaald in Kindle Store bekijken)
click to open popover

Nog geen klantenrecensies

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%


Nuttigste klantenrecensies op Amazon.com

Amazon.com: 5,0 van 5 sterren 1 recensies
Harm Jan Mulder
5,0 van 5 sterren Five Stars
25 augustus 2017 - Gepubliceerd op Amazon.com
Geverifieerde aankoop