€ 39,99
& gratis bezorging. Meer informatie
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
FIFINE+USB-microfoon%2C+PC+...

Heb je er een te koop? Verkopen op Amazon

FIFINE USB-microfoon, PC laptop microfoon, condensator microfoon + standaard studiokwaliteit opname Microphone USB voor podcast, studio, streaming, broadcast, youTube, video, recorder - Rood Zwart K669 zwart

5,0 van 5 sterren 3 beoordelingen

Prijs: € 39,99 & gratis bezorging. Meer informatie
Prijzen zijn inclusief btw.
zwart
  Dit past bij je .
 • Voer het modelnummer hierboven in om zeker te weten dat dit past.
 • Plug-and-play USB-opnamemicrofoon met 1,8 m USB-kabel voor pc en laptop, die rechtstreeks op de USB-poort wordt aangesloten om b.v. B. muziek opnemen, zingen op de computer of voor podcasts. Gemakkelijk te gebruiken en te installeren op een Mac of pc. (Niet compatibel met Xbox en mobiele telefoons.)
 • Praktisch voor bijvoorbeeld geluidsopnames en livestreams op YouTube is de robuuste metalen microfoon met een stabiel statief.
 • De opnamemicrofoon met een extra volumeregeling heeft een luidere output en is gevoelig. Je stem wordt heel goed gehoord tijdens het spelen, "skyping" of zelfs bij het opnemen van een stem.
 • De USB condensatormicrofoon is ideaal voor opnemen met Cortana, Discord, voicechat en stemherkenning.
 • De cardioïde condensatormicrofoon voor uw computer vangt uw stem op de juiste manier op en produceert een helder, soepel en helder geluid zonder vervormende, vervelende geluiden. Ideaal voor gamers en streamers als het gaat om het isoleren van de geluiden van de hoofdbron en ze te scheiden van achtergrondgeluid (zeer goed voor Streaming Broadcast, OBS en Teamspeak).

Vaak samen gekocht

 • FIFINE USB-microfoon, PC laptop microfoon, condensator microfoon + standaard studiokwaliteit opname Microphone USB voor podcast, studio, streaming, broadcast, youTube, video, recorder - Rood Zwart K669 zwart
 • +
 • Dragonpad pop filter studio microfoon windscherm pop filter swivel Mount 360 flexibele goosenhoek houder full-size zwart
Totaalprijs: 45,75 €
Koop de geselecteerde items samen

Productgegevens

Kleur: zwart
Technische gegevens
Itemgewicht490 g
Afmetingen pakket19,8 x 11 x 6,2 cm
Fabrikantreferentie800669
Kleurzwart
SizeK669
  
Extra informatie
ASINB07QC5W7G9
Klantenrecensies 5,0 van 5 sterren3 klantbeoordelingen
Plaats op Amazon-bestsellerlijst #15 in Muziekinstrumenten (Top 100 in Muziekinstrumenten bekijken)
Verzendgewicht490 g
Datum eerste beschikbaarheid15 januari 2020
  
Garantie en ondersteuning
Amazon.nl-retourbeleid: De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.
 

Productbeschrijving

Kleur:zwart

FIFINE-microfoon
De opnamekwaliteit is helder en schoon met een normaal sprekende stem, zonder dat u uw stem hoeft te vervormen of te verhogen. Het heldere geluid past perfect bij taken zoals podcasting of voice-over, goede prestaties met zang en instrumenten, ideaal voor spraakherkenningssoftware, iChat, VoIP en webcasting.

Plug and play
De USB opnamemicrofoon wordt direct aangesloten en is direct te gebruiken. Omdat het alleen USB is, profiteren zowel pc- als Mac-gebruikers (compatibel met pc en Mac).

Verbeter het geluid van uw audioprojecten
Onze condensatormicrofoon met USB-uitgang voor uw digitale opname. Plug-and-Play - De cardioïde USB-microfoon (isoleert ongewenste ruis) is geweldig voor het opnemen van zang en het vermijden van achtergrondgeluiden. Met de opnamemicrofoon met volumeregeling kunt u de spraakinvoer op elk moment aanpassen. De microfoon met uitgebreide frequentierespons is bij uitstek geschikt voor bijvoorbeeld podcasts, home studio-opnames, veldopnames en voice-overs.
De statief tafelstandaard is gemakkelijk en veilig te gebruiken. De microfoon is het meest geschikt voor: podcasting, stemacteren, gamereeksen opnemen (laten we spelen), voice-overs opnemen via een podcast.

USB-aansluiting
Sluit de microfoon eenvoudig aan op de USB-poort van uw computer met de meegeleverde USB-kabel, synchroniseer deze met uw besturingssysteem en u kunt beginnen met opnemen.

USB-kabel
De meegeleverde kabel is lang genoeg om op je bureau te blijven en extra ruis te voorkomen.

Metalen standaard
Praktische statiefstandaard voor eenvoudig gebruik.

Klantenrecensies

5,0 van 5 sterren
5 van 5
3 klantbeoordelingen
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%
Hoe berekent Amazon sterbeoordelingen?

3 klantenrecensies

8 mei 2020
Kleur: zwartGeverifieerde aankoop
15 april 2020
Kleur: zwartGeverifieerde aankoop
14 mei 2020
Kleur: zwart