€ 109,02
& gratis bezorging. Meer informatie
Arriveert: donderdag, 1 okt Gegevens
Nog slechts 5 op voorraad (meer op komst).
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Amazon
Verkocht door Amazon
Verzonden vanuit
Amazon

Verkocht door
Amazon

Einhell Accu Verticuteerd...

Heb je er een te koop?

Einhell Accu Verticuteerder en Beluchter GC-SC 36/31 Li-Solo Power X-Change (Li-Ion, 2x 18 V, 31 cm werkbreedte, 3-in-1 combinatie, kogelgelagerde messenrol met 8 messen, zonder accu en lader)


Adviesprijs: € 129,95
Prijs: € 109,02 & gratis bezorging. Meer informatie
Je bespaart: € 20,93 (16%)
Prijzen zijn inclusief btw.
Nieuw (5) van € 109,02 + GRATIS verzending
ohne Akku und Ladegerät
  • De Einhell accu-verticuteermachine ventilator GC-SC 36/31 Li-Solo ruimt het gazon op en brengt het op de voorman. Aanbevolen wordt de verticuteermachine op batterijen voor gazons tot 300 vierkante meter.
  • Of het nu gaat om verticuteren, luchten of mos verwijderen, het flexibele en vooral draadloze onderhoud van het groene huis staat niets meer in de weg. 2 x 18 volt-batterijen worden gebruikt in combinatie met alle PXC-apparaten.
  • Door de krachtige Power X-Change systeemaccu's kan de gazonventilator zonder lastige stroomkabels in elke hoek van de tuin worden gebruikt. Levering zonder accu en zonder oplader, deze zijn apart verkrijgbaar.
  • Met 16 verticuteermessen werkt de mosverwijderaar door het groen. Hij wordt aangedreven door een krachtige serieaansluitmotor. Op de kogelgelagerde messenwals bevinden zich de acht dubbele messen van robuust roestvrij staal.
  • De werkdiepte kan in drie standen worden ingesteld. De transportpositie dient ter bescherming van de gereedschappen. De duwstang is in hoogte verstelbaar en individueel aanpasbaar aan de gebruiker, en inklapbaar voor ruimtebesparende opslag.

Vaak samen gekocht

  • Einhell Accu Verticuteerder en Beluchter GC-SC 36/31 Li-Solo Power X-Change (Li-Ion, 2x 18 V, 31 cm werkbreedte, 3-in-1 combinatie, kogelgelagerde messenrol met 8 messen, zonder accu en lader)
  • +
  • Originele Einhell vervangende ventilatorrol (verticuteeraccessoires, geschikt voor Einhell GC-ES 1231/1 en GC-SA 1231/1)
  • +
  • Einhell 3405576 opvangzak geschikt voor verticuteermachine GE-SC 35 Li (28 l volume, 1 stuks) opvangzak. Fangsack
Totaalprijs: 150,79 €
Koop de geselecteerde items samen

Productgegevens

Maat:ohne Akku und Ladegerät

Technische gegevens

Extra informatie

Garantie en ondersteuning

Amazon.nl-retourbeleid:De vrijwillige, 30-daagse retourgarantie van Amazon.nl: onafhankelijk van je wettelijke rechten, biedt Amazon.nl haar klanten een 30-daagse retourperiode. Raadpleeg onze Hulp-pagina voor informatie over uitzonderingen en beperkingen.

Productbeschrijving

Maat:ohne Akku und Ladegerät

Met de Einhell Accu Verticuteerder & Beluchter GC-SC 36/31 Li Solo kunt u uw gazon echt voorzien van een goede onderhoudsbeurt. Of het nu gaat om verticuteren, beluchten of mos verwijderen, deze machine helpt u om voor uw tuin te zorgen. Bij het verticuteren snijden de messen verticaal in het gras en dit is bedoeld om mos, onkruid en oud gemaaid gras te verwijderen. Op deze manier ontstaat ruimte voor nieuw, gezond gras waarbij ook de toevoer van mest en water beter functioneert na het verticuteren. Bij beluchten zorgt u ervoor dat het gazon weer kan ademen. Er worden beluchtingsgaten in het gazon geboord wat zorgt voor meer zuurstofopname van het gazon en een betere doorvoer van (regen)water. Op deze manier kunnen de wortels van het gras weer groeien. De machine is onderdeel van de Power X-Change productlijn en werkt op 2x 18V Power X-Change accu's. Alle Power X-Change accu's zijn te gebruiken met deze machine. Dankzij de werking op accu heeft u geen last meer van vervelende kabels die u beletten om elke hoek in de tuin te bereiken. De aandrijving wordt verzorgd door een krachtige Powerfull series motor. De GC-SC 36/31 Li Solo snijdt door het groen met 16 messen die zijn gemonteerd op een kogelgelagerde as die is gemaakt van roestvrij staal. De werkdiepte kan worden aangepast aan drie niveaus (tot 9 mm) + parkeerstand om de messen te beschermen. De handgreep is in hoogte verstelbaar en kan individueel worden aangepast voor elke gebruiker. Bovendien kan het ook worden neergeklapt voor ruimtebesparende opslag. De grote wielen zijn er voor de bescherming van het gazon en de robuuste behuizing is gemaakt van slagvast kunststof. De GC-SC 36/31 Li kan optioneel worden uitgebreid met een beluchtingsrol en een opvangbak (apart verkrijgbaar). Geleverd Exclusief Power X-CHange accu & lader. Aanbevolen voor gazons tot 300 m². Geleverd Exclusief Power X-Change accu & lader.