Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 4,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Een zaak van zacht werken: Voor ondernemende en creatieve mensen die eigenlijk geen tijd hebben om dit boek te lezen, omdat ze hard moeten werken van [de Lange-Ros, Ellen]
Kindle-app advertentie

Een zaak van zacht werken: Voor ondernemende en creatieve mensen die eigenlijk geen tijd hebben om dit boek te lezen, omdat ze hard moeten werken Kindle-editie

5,0 van 5 sterren 1 beoordelingen

Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie
EUR 4,99

Lengte: 149 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld
 • Gelijksoortige boeken als Een zaak van zacht werken: Voor ondernemende en creatieve mensen die eigenlijk geen tijd hebben om dit boek te lezen, omdat ze hard moeten werken

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Anna, Joris en Orlando hebben het lastig. Ze werken hard als zelfstandige, manager en creatieve winkelier, maar komen tijd tekort en zijn altijd druk. Op een avond belanden ze samen bij het rockconcert van zanger David en zijn muzikale begeleider Robin. Hoewel Robin verreweg de jongste van het stel is, kan hij de anderen veel leren. Want hij heeft alle tijd. Altijd. Maar wat doet hij anders?

In een serie van vijf lessen deelt Robin zijn lessen voor zacht werken met de anderen. Manager Joris haalt verrassende resultaten, zanger David is kritisch, zelfstandige Anna ontdekt een andere manier van werken en Orlando had nooit gedroomd dat…

'Een zaak van zacht werken' is het vervolg op de ondernemersroman 'Een zaak van fans'. In dit eerste boek leerden dezelfde personages alles over online marketing. Nu ze alle drie druk en succesvol zijn, is het tijd voor de volgende les. De boeken kunnen los van elkaar gelezen worden.

Kopers van het boek ontvangen exclusief het digitale 'Zacht-werk-boek' (niet los te koop). Informatie over het aanvragen van dit werkboek vindt u in het boek.

In 'Een zaak van zacht werken' kunnen ondernemers en andere leiders krachtige inspiratie vinden om vlot aan te sluiten bij het nieuwe tijdperk, het Innovatietijdperk.’ - Jan Bommerez, Spreker, trainer en auteur van onder meer 'Kun je een rups leren vliegen?' en 'Door de bomen het bos zien’.

Flaptekst

De hoofdpersonen in 'Een zaak van zacht werken' hebben het lastig. Ze werken hard als zelfstandige, manager en creatieve winkelier, maar komen tijd tekort en zijn altijd druk. Op een avond ontmoeten ze Robin. Hoewel hij verreweg de jongste van het stel is, kan hij de anderen veel leren. Want hij heeft alle tijd. Altijd. Maar wat doet hij anders? In een serie van vijf lessen deel Robin zijn lessen voor zacht werken met de anderen. Manager Joris haalt verrassende resultaten, zanger David is kritisch, zelfstandige Anna ontdekt een andere manier van werken en winkelier Orlando had nooit gedroomd dat...

In Een zaak van zacht werken leer je hoe je nooit meer hoeft te rennen en te haasten, omdat je leert hoe je tijd gaat maken. Zo krijg je alle tijd. Altijd. Daarnaast reken je af met de zombie in jezelf en wordt je een creatieve bouwer. Je leert hoe je stap voor stap op weg gaat naar het waarmaken van jouw dromen. Ook ontdek je wanneer je kijkt met de bril van schaarste en wat je moet doen om overvloed te zien en ervaren.

Bij het boek ontvang je als lezer gratis het zacht-werk-boek. Hierin staan extra tips en interviews met ondernemers en professionals over zacht werken.
Een zaak van zacht werken is het vervolg op de ondernemersroman Een zaak van fans. In dit eerste boek leerden dezelfde personages alles over online marketing. Nu ze alle drie druk en succesvol zijn, is het tijd voor de volgende les. De boeken kunnen los van elkaar gelezen worden.

Dr. ir. Ellen de Lange-Ros is bedrijfskundige en directeur van Faxion. Ze helpt ondernemers en zelfstandigen harder te groeien door zachter te werken. Ze schreef in 2013 het boek 'Een zaak van fans' over online marketing en goed geld verdienen. Onder haar eigen klanten heeft ze een aantal succesvolle ondernemers met een gebrek aan tijd. Daarom lanceerde ze haar tweede boek, over tijd maken en zacht werken.

Ellen promoveerde in kwaliteitsmanagement aan de Universiteit Twente en werkte daarna in verschillende functies bij KPN als researcher, projectmanager en marktonderzoeker en had daarbij een leidinggevende rol. Ze startte in 2006 haar bedrijf Faxion. Op haar blog De Glazenwasser geeft ze gratis advies over helder zicht op je klanten, meer fans krijgen met online media en harder groeien door zachter te werken: www.faxion.nl

Productgegevens

 • Editie: Kindle-editie
 • Bestandsgrootte: 729 KB
 • Printlengte: 149 pagina's
 • Uitgever: Faxion (26 mei 2016)
 • Verkocht door: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Taal: Nederlands
 • ASIN: B01G9F1D7I
 • Word Wise: Niet ingeschakeld
 • Verbeterd lettertype: Ingeschakeld
 • Gemiddelde klantenbeoordeling: 5.0 van 5 sterren 1 klantenrecensie
 • Plaats op Amazon-bestsellerlijst: #55.698 Betaald in Kindle Store (Top 100 betaald in Kindle Store bekijken)
click to open popover

Klantrecensies

5,0 van 5 sterren
1 klantwaardering
5 sterren
100%
4 sterren 0% (0%) 0%
3 sterren 0% (0%) 0%
2 sterren 0% (0%) 0%
1 ster 0% (0%) 0%


1 klantenrecensie

24 maart 2017
Indeling: Kindle-editieGeverifieerde aankoop

Nuttigste klantenrecensies op Amazon.com

Amazon.com: 5,0 van 5 sterren 1 recensies
Bessel
5,0 van 5 sterren Fun Reading
13 september 2016 - Gepubliceerd op Amazon.com
Indeling: Kindle-editieGeverifieerde aankoop