€ 18,90
& GRATIS bezorging
Arriveert: 16 okt - 26 okt Gegevens
Op voorraad.
Je transactie is beveiligd
We doen er alles aan om jouw veiligheid en privacy te beschermen. Ons systeem voor betalingsbeveiliging codeert jouw gegevens tijdens een transactie. We delen jouw creditcardgegevens niet met externe verkopers en we verkopen jouw gegevens niet aan anderen. Meer informatie
Verzonden vanuit Newkbo
Verkocht door Newkbo
Verzonden vanuit
Newkbo

Verkocht door


Heb je er een te koop?

Newkbo Aroma-diffuser, 300 ml, 7 kleuren, luchtbevochtiger met koude stoom, aromatherapie, voor kantoor Bois Peu Profond


Prijs: € 18,90 & GRATIS bezorging
Prijzen zijn inclusief btw.
Nieuw (2) van € 18,90 + GRATIS verzending
Bois Peu Profond
  • Multifunctioneel: ultrasone geluid, hydrateert en verfraait de huid in de winter. De vrijkomen van een groot aantal ionen kan formaldehyde en andere schadelijke stoffen in de lucht elimineren, dekt de geur van huisdieren of rook af.
  • Aromatherapie: afhankelijk van je behoeften met verschillende soorten etherische oliën kan zijn prachtige geur en zijn stille ontwerp je helpen stress te verminderen, de slaapefficiëntie te verbeteren, kan worden gebruikt in de slaapkamer, op kantoor, in de Spa yoga en andere gelegenheden.
  • Led-nachtlampje met 7 kleuren: twee lichtmodi zijn beschikbaar. De progressieve cyclus met 7 kleuren is aangenaam genoeg om een romantische sfeer in de schaduw te creëren. Als je de voorkeur geeft aan een kleur, kun je ook een kleur instellen. De diffuser werkt zeer goed als nachtlampje, vooral als de kleur wit is.
  • 4-timer: deze aromatherapie met een ultrasone luchtbevochtiger is zeer eenvoudig, je kunt een timer van 1 uur, 3 uur, 6 uur instellen, ideaal voor de reiniging van elke hoek van je huis.
  • Perfect cadeau: modieus en praktisch design, perfect als cadeau. Veiligheid, gezondheid en zuinigheid: het is tijd om een voor jou en je familie of je vrienden te kopen.

Productgegevens

Kleur:Bois Peu Profond

Technische gegevens

Extra informatie