Geen Kindle-apparaat vereist. Download een van de gratis Kindle-apps om Kindle-boeken te lezen op je smartphone, tablet en computer.

 • Apple
  Apple
 • Android
  Android
 • Windows Phone
  Windows Phone
 • Click here to download from Amazon appstore
  Android

Als je de gratis app wilt ontvangen, moet je je mobiele telefoonnummer invoeren.

kcpAppSendButton

Koopopties

Kindle-prijs: EUR 9,99
inclusief btw

Deze aanbiedingen worden op dit artikel toegepast:

Sommige promoties kunnen worden gecombineerd; anderen komen niet in aanmerking om te worden gecombineerd met andere aanbiedingen. Voor meer informatie, zie de voorwaarden die zijn gekoppeld aan deze promoties.

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Laat het op je Kindle of een ander apparaat leveren

Anonieme hel(d)en van seksueel misbruik: en hun weg naar een gelukkig leven van [Meeuwsen, Ivonne]
Kindle-app advertentie

Anonieme hel(d)en van seksueel misbruik: en hun weg naar een gelukkig leven Kindle-editie


Alle indelingen en edities bekijken Andere indelingen en edities verbergen
Amazon-prijs
Nieuw vanaf Tweedehands vanaf
Kindle-editie, 28 dec 2019
EUR 9,99

Lengte: 159 pagina's Verbeterd lettertype: Ingeschakeld Bladeren: Ingeschakeld

Productbeschrijving

Productbeschrijving

Het boek 'Anonieme helden van seksueel misbruik en hun weg naar een gelukkig leven' verschijnt in 2018 als onderdeel van de eerste Nederlandse 'Hel(d)en van seksueel misbruik Awards. Een gala dat georganiseerd word in een tijd waarin #metoo viraal gaat, om een positief geluid te laten horen over seksueel misbruik. Een geluid van hoop en heling, in plaats van 'erg, erger, ergst' verhaal wat in de media de boventoon lijkt te voeren.

Wat in het media verhaal ontbreekt zijn de voorbeelden van hoe je zo'n traumatische jeugd te boven komt. Hoe kun je helen van seksueel misbruik? Dit boek biedt de antwoorden daarop van 16 (deels anonieme) helden die het pad van heling gelopen hebben. Die door de hel heen zijn gegaan en soms nog gaan, maar die geloven dat helen kan. De helden uit dit boek zijn mannen en vrouwen die hun grootste angsten onder ogen zien.

De Hel(d)en Awards 2018 is een spectaculair evenement geworden waarbij de Helden Awards in 6 categoriën zijn uitgedeeld aan helden die een inspiratiebron zijn geweest voor anderen die op het pad van heling zijn gegaan. Therapeuten die een belangrijke bijdrage hebben geleverd, maar ook geheelde helden, die hun proces doorlopen hebben. Goed bezig helden, die er misschien nog niet helemaal uit zijn, maar van zichzelf weten en voelen dat ze een eind op weg zijn. Als laatste, maar beslist niet de minste categorie zijn de partners van ... Want als partner van iemand die seksueel misbruikt is krijg je nogal wat te verwerken. Juist die rotsen in de branding maken vaak het verschil.

De verhalen in dit boek raken. Ze zijn niet allemaal even makkelijk om te lezen. Als maatschappij kijken we liever weg van seksueel kindermisbruik. Als we dat doen laten we niet alleen die kinderen in de steek, maar ook de volwassenen die soms jaren later nog worstelen met de langetermijngevolgen. En uiteindelijk ook onszelf en onze eigen kinderen. Want het meeste seksueel misbruik gebeurt niet ver weg. Het gebeurt in je eigen gezin, in je eigen warme bedje.

'Een verfrissend perspectief op seksueel misbruik. Je hebt niet levenslang, al zijn de problemen wel levensbreed. Een hoopvol boek'

'Een boek dat binnenkomt zonder te kloppen. Open, zonder er doekjes omheen te winden, benoemt het wat kinderen meemaken, maar ook wat er nodig is om te helen. Bijzonder'

Productgegevens

 • Editie: Kindle-editie
 • Bestandsgrootte: 933 KB
 • Printlengte: 159 pagina's
 • Gelijktijdig gebruik van apparaten: Onbeperkt
 • Uitgever: UItgeverij Ivonne Meeuwsen; 2 editie (28 december 2019)
 • Verkocht door: Amazon Media EU S.à r.l.
 • Taal: Nederlands
 • ASIN: B0838LDVC8
 • Word Wise: Niet ingeschakeld
 • Schermlezer: Ondersteund
 • Verbeterd lettertype: Ingeschakeld
 • Gemiddelde klantenbeoordeling: Schrijf als eerste een recensie over dit item
click to open popover

No customer reviews

5 sterren (0%) 0%
4 sterren (0%) 0%
3 sterren (0%) 0%
2 sterren (0%) 0%
1 ster (0%) 0%